Wednesday, December 24, 2008

Tips & Tricks

Irmelin meikkinurkkauksesta päivää!! Näin joulun alla haluan ehdottomasti jakaa teidän kaikkien kanssa mitä ihmeellisimmän kauneusvinkin elikkä istuukapa alas ja ihmetelkää. And please ... try this at home.

Kanssasisareni ja ehkäpä joku velinenkin kärsii varmastikkin, kuten allekirjoittanut, aika ajoin tästä ongelmasta: vaikka hiuksesi ovatkin lähiaikoina pestyt (akselilla kaksi viikkoa - kaksi tuntia sitten) , silti jotenkin etufleda on heti rasvainen. Tämä ns. voimariiniotsari johtuu siitä, että joko näpellät neuroottisesti koko ajan hiuksiasi taikka pyyhit niitä visiiristä pois. Mikä tahansa ongelman juuri on, ärsyttävintähän tässä on se, että koko perkeleen pehko pitää mennä taas kerran pesemään, vaikka itse katastrofialue onkin vain 5% koko kuontalosta.

Vaan eipä hätiä mitiä, minulle on näytetty hyvin helppo ja pomminvarma tapa ratkoa tämä ongelma, ja mikä parasta, kahden sekunnin sisällä. Tämä ihme-eliksiiri on nimeltään TALKKI ja sitä kun tahkoo hiukan lettiin, niin avot, kaikki rasvaisuus katoaa sillä silmänräpäyksellä.

Elikkä: hieman talkkia kämmenelle ja sitten vaan reippaasti tukkaan. Harotaan kunnolla läpi ja kuten todistettua, rasvaisuus on poissa ja vaikuttaa melkein siltä, että volyymikin olisi kaksinkertaistunut.

Minä en lähde enää minnekkään ilman talkkia!

4 comments:

Tiina said...

Ja erityisesti tummassa tukassa tuo toimii hyvin. Sen jälkeen näyttää niin hilseongelmaiselta, että hiukset on pakko pestä kuitenkin. ;D

Elo said...

ei perkele mika kikka. pakko kokeilla kun ei tuo talkki edes tallasessa vaaleessa letissa nay! mahtavaa! :)

Anonymous said...

Kaurahiutaleet on parempi. Ne sentään suostuvat karisemaan tukasta pois.

Anonymous said...

Kuivashampoota on myös saatavilla ja osa tarkoitettu erityisesti tummille hiuksille.